Menu

GDPR

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de catre S.C. HOTEL CONCRETE S.R.L. in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protectia datelor” sau „GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Va informam in cele ce urmeaza despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile oferite, inclusiv prin intermediul website-ului nostru.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic Politica de Confidentialitate (GDPR), pentru a ne alinia oricaror modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website versiunea actualizata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul paginii GDPR – Politica de Confidentialitate.

CINE SUNTEM SI CUM NE PUTETI CONTACTA

S.C. HOTEL CONCRETE S.R.L.,persoana juridica din Romania, avand sediul social in jud. Mures, localitatea Ungheni,Str. Principala, nr. 1A, 547605, Romania,cu numar de ordine in Registrul Comertului J26/636/2019 cod unic de inregistrare fiscala RO 40738261, telefon: 0265 328 388, email: office@hotelconcrete.ro.
In sensul legislatiei GDPR, PREMACO SA este Operator atunci cand prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal.

Puteti solicita informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, contactandu-ne, la adresa de email office@hotelconcrete.ro, 0265.328.388 sau prin posta sau curier la adresa str. Principala, nr. 1A, loc. Ungheni, jud. Mures, Romania, – cu mentiunea in atentia Responsabilului cu protectia datelor personale – GDPR al Hotel Concrete.

CE CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRAM

In general, colectam datele cumneavoastra cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatii pe care ni le oferiti. Mai jos gasiti cateva din modalitatileprin care primim informatii de la dumneavoastra:

  • Cand accesati formularul aflat pe pagina de Contact a website-ului hotelconcrete.ro, ne transmiteti: numele, adresa de e-mail, subiectul si mesajul dumneavoastra, care poate contine si alte informatii personale.
  • Cand accesati formularul de rezervare ne transmiteti: data sosirii si a plecarii, numarul de nopti de cazare, numarul de camere, numarul de adulti si copii (inclusive intervalul de varsta in care se incadreaza copilul/copiii), tipul de camera.

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dumneavoastra in timpul vizitarii website-ului hotelconcrete.ro, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dumneavoastra.

Pe website-ul nostru putem stoca si colecta informatii tip cookie si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date personale, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. Deasemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 18 ani. Va rugam sa tineti cont de acest aspect cand ne furnizati date personale.

CARE SUNT SCOPURILE PRELUCRARII DATELOR DUMNEAVOASTRA

Vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea serviciilor Hotel Concrete la cele mai bune standarde pentru dumneavoastra.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

a) Prelucrarea comenzilor/rezervarilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

b) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda/rezervare, la bunurile sau serviciile achizitionate;

c) Returnarea produselor conform prevederilor legale;

d) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

e) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dumneavoastra cu privire la comenzile/rezervarile dumneavoastra sau la bunurile si serviciile Hotel Concrete sau ale partenerilor Hotel Concrete.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru aceste scopuri este conform cu HG nr. 237/2001. Deasemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

  1. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta in mediul online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dumneavoastra de Cumparator.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale sa nu fie afectate.

  1. Pentru marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: email/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dumneavoastra, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dumneavoastra de cumparator (de ex. produsele vizualizate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dumneavoastra si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dumneavoastra si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dumneavoastra prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment contactandu-ne la numarul de telefon +40 265 328 388 sau prin email la office@hotelconcrete.ro.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dumneavoastra pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dumneavoastra imediat ce solicitarea a fost primita.

  1. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

  • Masuri de protectie a website-ului si a utilizatorilor acestuia fata de atacuri cibernetice
  • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente
  • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

TIMPUL DE PASTRARE AL DATELOR DUMNEAVOASTRA PERSONALE

Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal timp de 3 ani, conform HG nr. 237/2001. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii colaborarii, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

CUI TRANSMITEM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dumneavoastra urmatoarelor categorii de destinatari:

  • Furnizorilor de servicii de curierat
  • Furnizorilor de servicii de plata/bancare
  • Furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing
  • Furnizorilor de servicii de cercetare de piata
  • Societatilor de asigurare
  • Altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dumneavoastra de catre terti, persoane juridice de drept privat, sa se realizeze in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

IN CE TARA SUNT STOCATE DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

In prezent, stocam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pe teritoriul Romaniei neavand intentia de a transfera datele catre tari din afara SEE sau organizatii internationale.

CUM PROTEJAM SECURITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dumneavoastra cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si stocare pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este 100% (complet) sigura, existand riscul (minim) ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi facuti responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

CE DREPTURI AVETI

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dumneavoastra cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dumneavoastra, corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Deasemenea, va puteti exercita dreptul de a formula plangeri catre autoritatile de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi sunt prezentate in continuare mai jos.  Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

IDENTITATE.
Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dumneavoastra cu privire la astfel de inregistrari folosind o adresa de e-mail valida, rezervandu-ne dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dumneavoastra.

ONORARII.
Nu va vom solicita taxe pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dumneavoastra de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.

DURATA DE RASPUNS.
Facem tot posibilul sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maxim 30 de zile calendaristice, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maxim 60 de zile calendaristice. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult timp decat cel mentionat mai sus. E posibil sa va solicitam date suplimentare in legatura cu ceea ce doriti exact sa primiti sau cu ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa solutionam cererea cat mai rapid si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dumneavoastra.

DREPTURILE TERTELOR PARTI.
Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

ACCESUL
Puteti sa ne cereti:

  • Sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal
  • Sa va punem la dispozitie o copie a acestor date
  • Sa va oferim alte informatii despre datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim
  • Cui divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti
  • Cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dumneavoastra, in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

RECTIFICAREA

  • Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dumneavoastra cu caracter personal inexacte sau incomplete
  • Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

STERGEREA DATELOR PERSONALE
Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • Acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate
  • V-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamantul dumneavoastra)
  • Dati curs unui drept legal de a va opune
  • Acestea au fost prelucrate ilegal
  • Ne revine o obligatie legala in acest sens

La incetarea prelucrarii si stergerea datelor vi se va trimite in termenul legal o confirmare de incetare a prelucrarii si de stergere a datelor prelucrate.

In cazul in care doriti sa va exersati drepturile de mai sus contactati-ne la adresa de e-mail: office@hotelconcrete.ro.  

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dumneavoastra de stergere a datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara:

  • Pentru respectarea unei obligatii legale
  • Pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dumneavoastra de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare.

RESTRICTIONAREA PRELUCRARII DATELOR PERSONALE
Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • Acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare)
  • Prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse
  • Acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dumneavoastra aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta
  • V-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare

Putem continua sa folosim datele dumneavoastra cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

  • Avem consimtamantul dumneavoastra
  • Pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta
  • Pentru a proteja drepturile Hotel Concrete sau ale altei persoane fizice sau juridice

PORTABILITATEA DATELOR PERSONALE
Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

  • Prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dumneavoastra
  • Prelucrarea se face prin mijloace automate

OPOZITIA
Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

Deasemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dumneavoastra in scop de marketing direct, fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

LUAREA DE DECIZII AUTOMATE
Existenta unor decizii automate, inclusive profilarea, logica din spatele acestor procese si consecintele pentru persoana vizata este strict statistica.
Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

  • Produce efecte juridice cu privire la dumneavoastra
  • Va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

  • Ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dumneavoastra
  • Este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dumneavoastra
  • Se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra explicit

PLANGERI
Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dumneavoastra de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.   

*Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul Hotel Concrete cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dumneavoastra prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

E-mail: office@hotelconcrete.ro

Telefon: +40 265 328 388

Posta sau curier la adresa: str. Principala, nr.1A, loc. Ungheni, jud. Mures, Romania – cu mentiunea in atentia Responsabilului Hotel Concrate cu protectia datelor – GDPR.